15 Actiuni care cresc productivitatea pentru un evaluator imobiliar

1. Obtineti un telefon fix sau un telefon mobil separat pentru apeluri de la clientii pentru evaluari imobiliare.

2. Oferiti seminarii sau ateliere gratuite sau cu pret redus clientilor potentiali sau surselor de recomandare. Daca este pentru agentii imobiliari sau profesionisti, cum ar fi avocatii, obtineti aprobarea pentru creditul pentru educatie continua.

3. Inchiriati un stand la o expozitie comerciala in care este posibil ca potentialii sa fie prezenti, fie ca expozanti, fie ca participanti, de exemplu, o conventie de imprumut sau o expozitie la domiciliu. Oportunitatile de retea sunt excelente. Veti fi probabil singurul evaluator imobiliar Tulcea.

4. In nisa de piata stabilita, cheltuiti majoritatea eforturilor dvs. de marketing pe 80% (clientii dvs. actuali sau clientii anteriori) si 20% pe clientii noi. Cea mai mare parte a afacerii dvs. va veni de la clientii dvs. actuali.

5. Decideti pe cine doriti si mergeti dupa ei. Nu incercati sa obtineti fiecare client posibil. Nu va lasati ocoliti si nu pierdeti timpul cu ,,anvelopele” sau cu ,,clientii din iad” mentionati anterior.

6. Discutati cu persoana dvs. de contact la clientii dvs. actuali si intrebati-i ce alte departamente din organizatia lor au nevoie de evaluari.

7. Ganditi-va la dvs. ca la un profesionist imobiliar, nu doar la un evaluator imobiliar. Ce servicii de neevaluare ati putea furniza? Fiti creativ. Unele sunt administrarea proprietatii, predarea, scrierea, brokerul de leasing care reprezinta chiriasul, inspectiile proprietatii, inspectiile de mediu, consultanta fiscala, utilizarile alternative pentru o proprietate etc.

8. De fiecare data cand cineva suna despre o posibila sarcina si nu mai auziti de el, sunati dupa o saptamana sau cam asa ceva pentru a vedea ce s-a intamplat. Este posibil sa va fi pierdut numarul de telefon.

9. Configurati o metoda sistematica pentru urmarirea contactelor cu clientii noi si actuali. Puteti utiliza un sistem manual, cum ar fi scrierea acestuia in calendarul dvs. sau in fisierul de cautare sau puteti utiliza un program software de gestionare a contactelor. Este o pierdere de timp sa prospectati daca nu raspundeti clientilor.

10. Pregatiti-va personalul de birou si evaluatorii colaboratori in tehnici de baza de vanzare prin telefon. De exemplu, solicitati comanda, atunci cand este cazul. Au doar cateva minute, daca au si atat, pentru a face o prezentare buna de vanzari.

11. Daca intampinati o problema la contactarea unui client sau a unui client potential, intrebati care este momentul si ziua potrivite pentru a apela. Programati o intalnire. Incercati, de asemenea, prin e-mail. Toata lumea are o metoda de comunicare preferata diferita. Aflati ce prefera.

12. Pentru a intra intr-o piata noua de evaluari imobiliare, oferiti-va sa luati prima sarcina pentru o taxa mult redusa, de exemplu, munca guvernamentala si juridica. Puteti gasi intotdeauna pe cineva sensibil la pret.

13. Transformati timpul de stat pe telefon intr-o reclama publicitara. Scrieti un anunt interesant si rapid si inregistrati-l profesional, sau inregistrati-l singur pentru o atingere mai personala. Solicitati informatii companiei dvs. de telefonie.

14. Trimiteti scrisori editorilor de ziare locale si periodice comerciale. Este o modalitate simpla de a va imprima numele.

15. Impreuna cu trimiterea unui comunicat de presa despre serviciile Dvs de evaluator imobiliar, includeti intotdeauna o fotografie. Va va creste foarte mult sansele de a intra in tipar. Faceti fotografii profesionale. Merita costul.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *