3 lucruri pe care trebuie sa le eviti cand faci videochat

Atitudinea pe care o ai in momentul cand faci videochat este cruciala pentru tine si influenteaza suma de bani pe care o vei castiga. Chiar daca lucrezi la cel mai mare si popular studio de videochat, o atitudine nepotrivita te va face sa pierzi bani. Pentru un castig mai mare trebuie sa tii cont de cateva lucruri si sa privesti acest loc de munca ca pe o afacere, iar daca stii cum sa te comporti , poate fi foarte profitabila.

videochat

  1. Nu te plange in legatura cu viata ta personala

Daca ai lucra la serviciul de relatii cu clientii de la Vodafone sau Orange si ai avea un apel de la un client, ai incepe sa vorbesti liber despre viata ta, sa te plangi de ziua grea pe care ai avut-o si despre clientii dificili cu care ai avut de-a face pe parcursul zilei? Bineinteles ca nu, ai fi concediata cu siguranta. Ei bine, la fel se procedeaza si la un studio de videochat, deci trebuie sa faci alegeri inteligente cu privire la comportamentul tau. Treaba ta este sa le oferi clientilor o iluzie. Daca acestia ar vrea sa vorbesca despre astfel de lucruri ar merge la iubitele sau sotiile lor. O atitudine nepotrivita ii va face sa caute o alta face care sa le indeplineasca fanteziile.

  1. Nu permite clientilor sa te faca sa tipi sau sa te enervezi in discutiile libere

Acesta sfat merge mana in mana cu cel de mai sus. Imagineaza-ti ca intri intr-un magazin si asistentul de vanzari de acolo tipa la un clinet spunandu-i sa iasa afara si ca este nepoliticos. Probabil vei pleca pur si simplu la un alt asistent de vanzari sau chiar vei parasi de tot magazinul. Ai o singura sansa pentru a face o prima impresie. Un client VIP, ce are cateva sute sau mii de euro in contul lui, va pleca imediat ce ti-a vazut partea rea si cel mai probabil nu va mai reveni niciodata sa vada cat de sexy si dulce esti de obicei. Nu ii lasa niciodata sa te vada suparata. Cu exceptia cazului in care ti-au cerut acest lucru in cadrul unui spectacol. Acesta e un alt motiv pentru care sa nu faci asta in discutiile libere. Pentru multi barbati, acesta este fetisul lor, iar singurul motiv pentru care incearca sa te enerveze este sa obtina un spectacol gratuit.

hostess-online

Daca cineva este nepoliticos cu tine, interzice-i accesul fara sa ii raspunzi, iar daca vrei sa ii raspunzi, atunci foloseste-ti cel mai frumos zambet si spune: “ Aww, imi pare rau ca ai o zi poasta, dar videochat-ul meu este numai despre distractie asa ca am de gand sa ii interzic accesul acum.” Apoi incepe o conversatie cu altcineva petru a arata ca ai trecut peste moment. De ce sa ii dai un raspuns frumos? Deoarece ii uimesti pe ceilalti clienti din zona de discutii libere. Au vazut ca acel client a fost nepoliticos, si probail au vazut alte fete pierzandu-si calmul in astfel de situatii. Un astfel de raspuns te va face sa iesi in evidenta si ii va impresiona, iar daca sunt impresionati vor fi mut mai dispusi sa plateasca pentru un spectacol privat cu tine.

  1. Nu neglija clientii importanti

Unele companii dau unui client titlul de VIP daca acestia cheltuiesc o anumita suma de bani pe site-ul lor. Eu nu vorbesc despre asta. Iti sugerez sa iti identifici propriile criterii pentru un client VIP. Spre exemplu, daca o persoana sta mai mult de 20-30 de minute in discutie cu tine si in sesiunile private, acesta poate fi considerat VIP. Tine numai de tine sa iti crezi criteriile.

Afla care este numele lui si aminteste-ti care sunt lucrurile care ii plac. Vrei  sa il faci sa se simta special atunci cand intra in contact cu tine, deci ar fi bine sa il saluti de fiecare data cand il vezi online. Tine un caiet langa tine si noteaza-ti acolo toate informatiile despre el pe care le poti folosi astfel incat sa il convingi sa devina un client fidel pentru tine si videochat.

 

You may also like...