Ce trebuie sa ai in vedere cand inchiriezi un apartament in regim hotelier

Esti gata sa te muti intr-o locuinta noua si vrei sa inchiriezi un apartament gata utilat dar nu esti sigur de locatia exacta si de ce trebuie sa-ti iei cu tine? Exista o serie de amanunte de care trebuie sa tii cont cand optezi pentru un apartament in regim hotelier.

Un apartament utilat de calitate superioara trebuie sa dispuna de tot ce ai nevoie. Trebuie sa includa o bucatarie echipata cu vesela pentru, cel putin, sase persoane. Este necesar ca bucataria sa includa ustensile de gatit pentru cel putin patru sau sase persoane, cum ar fi: doua tigai, o cratita medie si una mica. Pe deasupra, se impune sa fie echipata cu pahare si tacamuri pentru 4-6 persoane. In plus, cutitele, tocatorul, lingurile de gatit etc. vor fi de asemenea asigurate. Prajitorul de paine, cuptorul cu microunde si filtrul de cafea sunt articole esentiale incluse in serviciile hoteliere alternative.

Un apartament utilat complet va fi aprovizionat cu produse de igiena care sa ajunga cel putin trei zile (servetele de hartie, sapun etc.). In fiecare baie trebuie sa fie cate 2 prosoape curate. Fierul si masa de calcat sunt, de asemenea, foarte importante. Este bine sa verifici dinainte site-ul apartamentelor si sa te uiti cu atentie la imaginile de prezentare.

Pe partea de relaxare, apartamentul trebuie sa fie dotat cu un televizor de dimensiuni medii care sa transmita programe prin cablu. Unele servicii de inchiriere a  apartamentelor ofera chiar si DVD player, un telefon fara fir sau conexiune la internet wireless de mare viteza.

You may also like...