Ce preferinte aveti la rafturile metalice pentru magazine?

O multime de oameni de afaceri tind sa prefere un raft metalic pentru magazine in locul celor din lemn, din varii motive. Primul, cele metalice sunt, in multe cazuri, mai economice decat cele din lemn, din moment ce lemnul include in mod normal mai multa manopera si talent. Mai mult, produsele din metal nu necesita multa intretinere, si pot fi tinute curate si stralucitoare cu usurinta. Pana si repararea unei piese de mobilier din metal este mult mai simpla decat incercarea de a repara unul din lemn. Trei tipuri foarte populare de metal folosite pentru rafturi sunt otelul inoxidabil, cromul si fierul forjat.

Otel Inoxidabil

Otelul este folosit deseori in proiectele de rafturi metalice pentru magazine – atat pentru unitati mai mici, cat si pentru cele mari tip supermarket si hypermarket – din moment ce are multe avantaje fata de alte tipuri de rafturi. Cu siguranta, otelul este cel mai potrivit in multe medii de lucru deoarece rezista la o multime de factori distrugatori, precum si la temperaturi ridicate, daca este cazul.

Cand vorbim de industria mancarii, otelul este de asemenea materialul preferat pentru rafturi. Multe restaurante folosesc mobilier din otel pentru a depozita mancarea deoarece permite o circulare mai buna a aerului, si de asemenea sunt foarte puternice cand trebuie sa sustina cantitati mari de mancare si bautura. Curatarea usoara este, desigur, un alt aspect important – otelul poate suporta clorul si frecatul excesiv.

Inevitabil, aceste optiuni sunt putin mai scumpe decat alte alternative, dar din nou, produsele de calitate mereu costa mai mult. Pe termen lung, durabilitatea poate economisi o multime de bani care altfel ar fi fost cheltuiti pentru a inlocui produse din alte materiale care s-au deteriorat.

Rafturi cu plasa din crom

Rafturile metalice pentru magazine cu plasa din crom sunt renumite pentru versatilitatea lor si pretul relativ scazut. Sunt de asemenea puternice si pot rezista la lovituri mai bine decat alte produse similare. Cel mai important, rafturile din crom pot fi folosite pentru o varietate larga de locatii – nu doar magazine, ci si pentru locuinta sau locatii industriale: camere de utilitati, garaje, antreuri, camare, dormitoare si chiar birouri. Ele pot fi folosite atat in scop de depozitare, cat si in scop de prezentare.

Ca si material, cromul este privit ca fiind elegant, de bun gust si curat, fara sa mai mentionam ca se potriveste cu aproape orice. Daca aveti grija de o el, un raft metalic din crom isi poate pastra frumusetea si functionalitatea pentru timp indelungat. Mai departe, ocupa mult mai putin spatiu decat alta mobila traditionala, si este usor de asamblat.

Rafturile cu plasa din crom sunt de asemenea recomandate oricui se muta frecvent de la o resedinta la alta, precum si pentru cei care au un buget mai scazut, dar totusi doresc sa cumpere ceva de calitate si de bun gust.

Fier Forjat

Mobila din fier forjat este in general considerata cea mai eleganta mobila disponibila, fiind un stil clasic, cu un design placut si durabil. Viata lunga este probabil unul din cele mai bune aspecte ale unui raft metalic pentru magazine din fier forjat, deoarece durabilitatea si rezistenta lor la apa le face practic indistructibile. Ele pot sustine orice greutate si marime fara distrugeri. Cu siguranta, oamenii aleg sa cumpere un raft din fier forjat si pentru eleganta, aspectul si versatilitatea sa – el se poate potrivi atat in decoruri clasice, dar si in cele moderne.

Din pacate, aceste produse pot fi destul de scumpe, dar la fel ca si in cazul celor din otel, investitia se amortizeaza in timp. Calitatea, durabilitatea si eleganta fierului forjat astfel depasesc dezavantajul costurilor mai ridicate. Un alt posibil dezavantaj al acestui tip de rafturi este sensibilitatea exagerata la schimbarile de mediu. Deoarece fierul este un bun conductor, acesta ar putea deveni prea rece in vremea racoroasa si prea fierbinte vara.

Un raft metalic pentru magazine poate fi gasit in forme diferite, cele mai remarcabile fiind otelul, cromul si fierul forjat. Avantajele generale ale mobilierului de depozitare fabricat din metal depasesc cu usurinta orice dezavantaje pe care le-ar putea avea, facand ca acest material sa fie preferat de multi oameni, atat pentru locuinte cat si pentru afaceri.

You may also like...