Servicii de Optimizare SEO – Intrebari care va ajuta sa alegeti cel mai bun candidat

Mai jos este o lista a intrebarilor pe care ar fi indicat sa le adresati oricarei firme care ofera servicii de optimizare SEO inainte de a semna o colaborare.

Cum va determina firma care cuvinte cheie vor fi vizate de eforturile dumneavoastra de optimizare?

Investigarea este un element important in succesul oricarei campanii de optimizare pentru motoarele de cautare. Daca potentiala firma aleasa nu are un program de cercetare, proiectul dumneavoastra probabil nu va avea succes. Trebuie sa intelegeti cum planuiesc ei lucrurile, si daca acest plan este rezonabil. Servicii optimizare SEO

Programul de optimizare va include o analiza a design-ului, navigatiei, codului HTML, continutului si link-urilor catre site-ul dumneavoastra?

O firma care ofera servicii de optimizare SEO de calitate va fi capabila sa va furnizeze recomandari pentru alte zone de imbunatatit de pe site-ul dumneavoastra, care fie afecteaza plasarea in motoarele de cautare, fie experienta vizitatorului site-ului (design-ul grafic). Design-ul site-ului (suprafata si grafica) nu are nicio legatura cu optimizarea in sine pentru motoarele de cautare, dar codarea site-ului, continutul si linkurile au o influenta importanta.

Vor analiza si site-urile concurentilor pentru a determina ce site-uri din industria dumneavaostra au performante bune si de ce?

Daca nu se face nici o analiza a competitiei, atunci cum vor sti ei sa vizeze competitorii dumneavoastra online? Un website ar trebuie sa faca parte din intreaga strategie de afacere pe care o aveti. Daca firma de servicii de optimizare SEO nu intelege diferenta dintre competitorii online si offline, atunci probabil nu vor intelege cum sa ii vizeze.

Compania va va scrie continutul, sau vor lucra cu continutul deja existent?

Daca firma nu are pe cineva specializat in rescrierea constinutului, cautati altundeva. Strategie SEO pt linkuri

Furnizorul are o strategie de link-uri pentru website-ul dumneavoastra si abilitatea de a va promova site-ul prin continuturi pe terte site-uriĀ  corespunzatoare? (cum ar fi directoare de articole, bloguri, video-uri, imagini)?

Acestea ar trebui sa fie oferite din start. Daca nu au o strategie de link-uri, atunci nu vor ajuta la nimic. Trebuie de asemenea sa stie cum sa foloseasca tehnici ,,white hat”, NU tehnici de optimizare periculoase, care va pot aduce penalizarea de catre Google.

Cereti potentialelor firme de SEO sa va prezinte modul in care va vor optimiza site-ul. Ce tactici on-page si off-page vor folosi?

Adevarul este ca orice firma de servicii de optimizare SEO nu pot sa stie acest lucru pana cand nu fac o analiza propriu-zisa. Daca au un plan detaliat inainte sa creeze o strategie cu dumneavoastra si sa isi realizeze investigatiile, atunci este o probabilitate mare sa nu vizeze cuvintele cheie potrivite. Compania trebuie sa stie totul despre afacerea dumneavoastra inainte ca orice discutie despre cuvinte cheie sa inceapa. Cel mai potrivit raspuns pentru aceasta intrebare este ca acest plan va fi construit dupa sesiunea de strategie initiala.

Alte aspecte de analizat:

  • Cereti referinte, si verificati-le.
  • Intrebati de exemple de rezultate de succes in motoarele de cautare majore (Google, Bing, Yahoo)
  • Intrebati firmele ofertante de cat timp sunt in afacere, cine va lucra la proiectul dumneavoastra, si ce tip de experienta de Internet marketing au
  • Intrebati cate pagini vor optimiza pentru pretul pe care l-au mentionat
  • Cum va fi monitorizat si imbunatatit site-ul dumneavoastra in timp, si ce rapoarte veti primi pentru a va masura progresul? Tineti minte, o campanie de optimizare nu este un eveniment singular.
  • Care este strategia pentru Google Places? Optimizarea pentru Google Places este un proces foarte diferit. Daca spun ca este acelasi lucru cu SEO, nu si-au facut temele. Daca nu au o strategie pentru acest aspect, atunci vor omite o componenta cheie a strategiei de ranking organic. Aceasta nu poate fi automata sau trucata pentru succes. Este nevoie de munca.
  • La ce strategii in afara de servicii de optimizare SEO se angajeaza firma? Ce va pot oferi in generarea de trafic sau optimizarea ratei de conversie?

Alegerea unei companii care sa va duca site-ul in prima pagina a rezultatelor Google nu este un process usor, dar nici nu poate fi tratat cu indiferenta, deoarece va avea un impact major asupra afacerii Dvs.

You may also like...