Cum alegeti locatia pentru nunta voastra?

Sunt trei lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand alegeti locatia pentru nunta, indiferent daca aveti in minte o ceremonie religioasa sau o petrecere intr-un loc extravagant.

1. Cati invitati aveti si cat de dispusi la deplasari sunt?

Nunta voastra de vis este una restransa, sau un eveniment grandios? Raspunsul la aceasta intrebare poate determina locatia. De ce? Chiar daca ziua este a voastra, este si a tututor invitatilor. Daca prietenii cei mai apropiati au copii, nu puteti sa ii invitati la o nunta care se desfasoara foarte departe, intr-un loc neconventional. Daca aveti rude in varsta, nu le puteti cere sa faca fata unei petreceri in aer liber, pe plaja, de exemplu. Nu veti putea sa faci pe plac tuturor, dar cel mai bine incercati sa faceti unele compromisuri, daca asta este necesar pentru a avea toti oamenii dragi alaturi de tine, ne sfatuieste website-ul www.salinunta.net. Locatie nunti

2. Vreti o ceremonie religioasa?

Cele mai multe cupluri pun accent pe aceasta ceremonie. Sunt cateva lucuri pe care trebuie sa le aveti in vedere: va trebui sa faceti rezervare la biserica favorita cu mult timp in avans. De multe ori, bisericile sunt mai greu de rezervat decat localul pentru petrecere, asa ca mai intai ocupati-va de acest lucru, si pe urma alegeti restaurantul. De asemenea, unele biserici au reguli stricte, si este posibil, de exemplu, sa nu accepte ca mireasa sa poarte o rochie prea decupata. Trebuie sa puneti asemenea intrebari din timp.

3. Cata treaba sunteti dispusi, sau vreti, sa faceti?

In functie de locatia aleasa, este posibil sa fie nevoie sa faceti si voi niste treaba pentru aranjare. Trebuie sa luati in considerare avantajele si dezavantajele fiecarei locatii.

  • O locatie unica, deosebita: nuntile neconventionale, in cadru natural, sunt foarte la moda. Daca doriti o nunta intr-un peisaj minunat, pe un deal frumos, pe plaja sau in orice astfel de locatie boema, ganditi-va cine va aranja locul, cine va aranja mesele, cine va organiza tot spatiul si asa mai departe. Daca ploua, cum va veti descurca?
  • O sala de receptie sau un restaurant: este posibil sa aveti senzatia ca aveti o nunta pe care au mai avut-o si o sa o mai aiba si alte cupluri, dar nu va trebui sa va bateti capul cu aranjamentele. Cele mai multe lucuri se vor pregati de catre profesionisti si nu va trebui sa faceti decat mici retusuri.

Cu siguranta veti fi nevoiti sa faceti anumite compromisuri cand alegeti locatia nuntii, dar cu o pregatire buna veti putea avea nunta de vis oriunde veti alege sa o faceti!

You may also like...