Beneficiile aduse de geamurile cu termopane

Proiectate special pentru a reduce pierderile de caldura din case si cladiri, geamurile echipate cu termopane au multiple beneficii, printre care:

  • Mai cald iarna: Termopanele sunt forma ideala de izolatie, cu pana la 50-70% mai putina caldura pierduta decat in cazul ferestrelor normale. Ele ajuta la captarea si inmagazinarea a unui procent mai mare de caldura naturala din timpul iernii.
  • Mai racoare vara: Ferestrele izoleaza casa de temperaturile extreme, captand o parte din razele solare si minimizand caldura ce va trece prin ele in timpul zilelor toride.
  • Reduc consumul de energie: Deoarece nevoia de sistemele de incalzire scade, vei reduce consumul de energie, care va duce la economii cu facturile de energie si in acelasi timp ajuta mediul.
  • Reduc condensul: Condensul poate fi o problema serioasa, mai ales pentru casele vechi, deoarece cauzeaza producerea de mucegai, si in unele cazuri va putrezi ramele ferestrelor si va afecta sanatatea familiei tale. Termopanele lucreaza la reducerea excesului de umezeala.
  • Reduc zgomotul: Sunt solutia ideala pentru o locuinta mai calma, mai linistita. Cele mai multe geamuri termopane performante pot reduce zgomotul exterior cu pana la 60%, fiind o investitie buna daca locuiti in apropierea unei sosele intensĀ  circulate sau a unui aeroport. Termopane performante
  • Cresc valoarea locuintei: Sunt un mijloc excelent de crestere a valorii de vanzare a casei. O casa mai veche, dar cu termopane, poate fi la fel de dorita pentru un cumparator ce vrea sa se asigure ca locuinta pe care o cumpara este izolata eficient.
  • Reduc decolorarea interioarelor: Reduc efectele daunatoare ale razelor UV asupra perdelelor, covoarelor si mobilieruluiĀ  (folosind tipuri speciale de sticla), se reduce decolorarea prin folosirea combinatiilor de sticla ce reduc patrunderea radiatiilor UV. Reduc necesitatea draperiilor termale ce blocheaza vederea in exterior.
  • Cresterea securitatii: Descurajeaza intrusii, fiind mai dificil pentru acestia sa patrunda prin geamurile cu termopane, mai ales daca optati pentru geamuri laminate sau securizate.

You may also like...