Trambulina copii de exterior – Sfaturi pentru o utilizare cat mai indelungata

Atunci cand veti cumpara o trambulina copii de exterior pentru familia Dvs, sunt cruciale ingrijirea si mentenanta sa inca din primul moment. Acesta este inceputul, momentul pentru stabilirea regulilor. De exemplu, utilizarea sa fara incaltaminte, ca sa se  protejeze materialul din care e confectionata, ori limitarea la un numar de utilizatori in acelasi timp, pentru siguranta acestora dar si pentru prevenirea intinderii materialului ori a arcurilor.  Trebuie stabilite astfel si reguli pentru accesorii, de exemplu: nimeni nu se va urca pe plasa sa de siguranta. Aceste reguli sunt foarte importante atat pentru siguranta proprie, a familiei Dvs, dar si pentru a avea o trambulina cu o viata cat mai indelungata.

Plasarea intr-un mediu adecvat

Evident, nu ati dori sa va amplasati trambulina copii de exterior intr-un loc undeva unde cei ce o folosesc s-ar putea rani, de exemplu sub copaci cu cateva crengi joase ori in apropierea unor garduri. Locatia este la fel de importanta pentru mentenanta acestui echipament. Locurile care au umbra ar putea preveni niste deteriorari cauzate de soare, si vor oferi totodata si o experienta ceva mai „racoritoare” cand zilele sunt insorite. Asadar, zona in care o amplasati poate sa o protejeze de eventuale evenimente imprevizibile. Trambuline copii exterior

Protectie la schimbarile de sezon

Trambulinele copii de exterior au fost proiectate dar si construite asa incat sa poata rezista la schimbarile vremii. Daca este un produs de buna calitate, ea va avea un cadru care sa reziste la rugina, dar si un covor cauciucat, insa pentru ca acestea sa reziste ceva mai mult, va trebui sa stiti cum puteti sa o protejati de schimbarile de clima.

Daca aveti loc, puteti indeparta covorasul in fiecare toamna, dar puteti lasa cadrul exact pe locul sau. Arcurile se pot de asemenea pastra intr-o cutie din plastic (si pot fi montate inapoi la venirea zilelor calde), dupa ungerea lor cu nitel ulei. O solutie alternativa ar fi sa se indeparteze plasa de siguranta, sa se intoarca trambulina pe-o parte si sa se rezeme de un copac sau de gard – astfel frunzele cazute si zapada depusa nu o vor afecta. Asigurati-va ca nu exista vreun obiect ascutit in apropierea trambulinei copii.

Gramezile de zapada ori de frunze ude ce se depun peste materialul trambulinei s-ar putea sa o deterioreze atat de tare incat, in primavara, prima persoana dornica sa utilizeze trambulina exterioara va fi in situatia de a trece direct prin material. Insa daca alegeti sa o lasati in acelasi loc pentru tot anul, amintiti-va sa indepartati rapid tot ce s-ar putea depune peste ea. Incepeti de la mijloc, apoi continuati catre exterior. V-ar putea da o mana de ajutor si copiii dumneavoastră ca sa adunati zapada si sa faceti bulgari de zapada ori un iglu. Veti avea nevoie doar de o perie ori o matura moale ca sa faceti acest lucru, asadar lasati grebla si lopata deoparte. Spatiu joaca pentru copii

Garantia produsului

Multe companii va ofera unele garantii doar pentru o perioada limitata. Este important ca sa o tineti la indemana pentru situatia in care s-ar intampla ceva neasteptat. Companiile sau magazinele pot sa se ofere sa schimbe, sa repare ori sa inlocuiasca trambulina copii de exterior. O garantie in plus poate ajuta cu mult mai mult decat doar simpla garantie pe care o ofera compania. Aceasta poate sa fie de folos cand ati depus toate eforturile pentru ingrijirea produsului.

Cand cumparati o trambulina, puneti intr-un loc sigur factura / chitanta de cumparare, ca si toate informatiile despre produsul achizitionat, cum ar putea fi ce model este, dar si numarul sau de serie. O proba de achizitie ar putea fi un email  pentru confirmarea comenzii, sau bonul ori factura de cumpărare. Modelul si seria / numarul pot fi regasite si pe factura dar si pe spatele covorului.

Ingrijirea aparatului poate sa devina o componenta a rutinei zilnice de ingrijire a curtii. Este o sarcina foarte simpla si pentru copii, ei putand sa lucreze in echipa ca sa curete orice urma a reziduurilor care se pot depune pe acesta. Atentie, garantia producatorului poate fi utila pentru un anume timp, daca se intampla diverse incidente, caz in care poate fi nevoie sa se inlocuiasca sau repare diverse piese. Trambulinele copii de exterior reprezinta o investitie benefica pentru sanatatea si distractia dumneavoastră si a familiei, deci este deosebit de important ca sa mentineti echipamentul in niste conditii optime functionarii sale.

You may also like...