Poate fi usor sa alegeti mobilier second hand atragator

1. Intotdeauna alegeti mobilier din metal

Primul sfat de pe lista noastra despre cum sa alegem mobilier cool la mana a doua este ca acesta sa fie din metal. Asta inseamna de obicei aluminiu sau fier forjat. Motivul numarul unu este ca acest tip de mobilier este foarte scump cand este nou. Prin urmare, o alegere la mana a doua s-ar putea dovedi de fapt o afacere.

In plus, iata un sfat – nu acordati atentie felului in care arata la suprafata. Cu alte cuvinte, nu lasati rugina si alti factori de acest gen sa va impiedice sa-l cumparati daca chiar il iubiti. Website-ul Mobila-la-comanda.ro va aduce aminte ca puteti oricand indeparta rugina si apoi revopsi mobilierul metalic. Cu un nou strat de vopsea pe exterior, obiectul va arata remarcabil pe veranda casei dumneavoastra de vara!

2. Cel mai bine este sa stati departe de mobilierul pentru copii

Motivul este suficient de simplu. Mobila pentru copii se rupe foarte usor. In afara de asta, pe masura ce copiii cresc, parintii sau rudele fac de obicei ajustari la mobilier pentru a gazdui copilul in crestere. Nu acesta este mobilierul pe care doriti sa il cumparati.

Ar putea fi ponosit, refacut, deja deteriorat sau este posibil ca proprietarii anteriori sa nu-l fi refacut corect. Cand amenajati camera copilului dumneavoastra, alegeti intotdeauna mobilier nou. Este mai bine sa fiti in siguranta decat sa va para rau!

3. Cum sa alegeti mobilier second-hand din hoteluri

Da, hotelurile sunt o sursa fantastica de mobilier second hand. Din cand in cand, isi renoveaza sau isi schimba tema si designul. Cand se intampla acest lucru, ele isi vand de obicei mobilierul vechi localnicilor pentru a nu se pierde. Aceasta poate fi o oportunitate minunata pentru dumneavoastra de a cumpara tot ce aveti nevoie, mai ales ca probabil a fost selectat la inceput de un designer de interior!

Daca sunteti in cautarea acestui lucru chiar acum si doriti sa aflati cum sa alegeti mobilier la mana a doua, cautati hotelurile si pensiunile locale. Vedeti daca renoveaza. Daca nu, le puteti face intotdeauna o vizita si intrebati la receptie daca se face vreo schimbare care se termina cu vanzarea mobilierului.

4. Examinati, examinati, examinati!

A sti cum sa alegi mobilierul la mana a doua inseamna sa fii un cumparator priceput. Cand vine vorba de mobilier, asta inseamna examinarea fiecarei piese inainte de a o cumpara. Si amintiti-va ca o inspectie vizuala nu va va pacali.

Daca cumparati scaune sau canapele, stati pe ele cat puteti. Sunt robuste, scartaie, va vor sustine greutatea sau copiii si animalele tale sarind peste ele?
Daca cumparati dulapuri sau sifoniere, deschideti-le pe toate si testati usile, balamalele si rafturile. Nu vor fi de nici un folos daca usile nu se inchid pana la capat sau daca rafturile cedeaza sub greutatea oalelor si a tigailor.

Sa presupunem ca gasiti un articol pe care il placeti cu adevarat, dar observati ca este putin deteriorat. Iata ce trebuie sa faceti: evaluati situatia si incercati sa aflati cat va va costa repararea. Merita? Daca da, cereti vanzatorului sa scada putin pretul, deoarece articolul este deteriorat si va trebui sa platiti mai mult pentru a-l repara oricum.

You may also like...