Politica anyone?

Printre multe alte activitati recreative este sa ma uit la programe cu tenta politica. Cand vad cu unii jurnalisti se agita, cand vad ca doi adversari politici se scuipa, se cearta, rad discret, apoi merg la bufetul de dupa colt beau un wisky si rad impreuna de presa care ii redifuzeaza. Sunt atata de scarbosi unii politicieni ai romaniei ca daca ar fi sa ii exterminam ar trebui impuscati, sa le dam otrava apoi arsi aruncati in dunare si amestecati in apa. Sa fim siguri ca nu se mai intorc.

Vorbind serios cred ca politicienii nostri sunt niste oameni care au fost destepti 5 minute. Atata lea trebuit sa semneze o adeziune intr-u partid si unde sa bage niste bani grei sa ajunga in parlament. Sunt curios cati dintre voi stiti ce a facut deputatul sau senatorul din orasul vostru pentru zona care o reprezinta in Parlamentul Romaniei Mari. Nu pot sa zici ca nu sunt cativa care militeaza pentru interesele orasului sau.

De ce de fiecare daca in an electoral se face ceva in Romania? Multi dintre edili localitatilor unde traim invoca motivul banilor. Dar in an electoral de unde sunt bani si problema lor este ca oamenii se mai prind si nu sunt votati din primul tur. Apoi este o problema, se face si al doilea tur de scrutim, unde se aduca o comisie de numarare a voturilor care vine pe principiul “ nu conteaza cine si cati voteaza, conteaza cine numara voturile “.

Alti Edili mai destepti zic ca banii au fost alocati in scoli, parcuri, reabilitarea cladirilor vechi aflate in patrimoniul national si multe alte motive. Dar totusi oamenii care mor pe strada ca primaria bea si maanca banii care ar trebui dati pe un centru de noapte unde acestia sa poata macar sa doarma, cu ei ce facem?

You may also like...