Promovarea unei afaceri de reparatii telefoane – 3 Aspecte care nu trebuie ignorate

O afacere profitabila in domeniul repararii telefoanelor mobile inseamna mai mult decat raportul dintre cerere si oferta. Este vorba despre a construi cai prin care sa atrageti clientii noi catre produsele dumneavoastra incurajandu-i in acelasi timp pe cei existenti sa faca achizitii mai des. Credeti ca metodele obisnuite si epuizate de marketing sunt suficiente pentru a reusi pe piata din ziua de astazi? Ganditi-va din nou! Cei mai buni vin de obicei cu concepte de marketing rasunatoare pentru a fi in pas cu cererile pietei.

Monitorizare Media

Masurarea si evaluarea sunt consideratii esentiale pentru realizarea planurilor de marketing si pentru a avea un PR eficient. Atragerea interesului clientilor prin folosirea listelor de corespondenta este facilitata prin intermediul campaniilor directionate corespunzator. Dificultatea apare atunci cand aveti de a face cu o prezenta ridicata a competitorilor pe piata si cu influenta brandurilor. Din fericire monitorizarea media poate oferi afacerii dumneavoastra de reparatii telefoane mobile un indiciu al situarii sale pe piata si alte date variabile pe care altfel nu le-ati fi putut cuantifica. Daca este realizata corespunzator, monitorizarea media va poate ajuta brandul sa depaseasca mesajele negative si sa isi impuna prezenta in piata.

Generarea Buzz-ului (renumelui)

Toti detinatorii de afaceri doresc sa genereze acel buzz (oferta dumneavoastra sa ajunga un subiect frecvent de discutie) asupra produselor, serviciilor si marcii pe care o detin. Ati mai auzit asta si inainte: Raspandirea vorbei este cea mai buna forma de promovare pentru marci si produse. Pentru o afacere de reparatii smartphone, buzz-ul este o componenta esentiala a mixului de marketing. Procesul incepe prin dezvoltarea unor cai de comunicatie si mijloace care sa stimuleze raspandirea vorbelor despre marca dumneavoastra. Cu putin efort ati putea initia astfel de discutii in social media si in alte spatii de comunicare preferate de clientii din ziua de astazi.

Potrivirea preturilor

Potrivirea preturilor reprezinta o metoda de protectie pentru cumparatorii ce sunt ingrijorati ca ar putea gasi o oferta mai buna in alta parte. Daca acestia vor primi o propunere de aceasi valoare din partea unui alt service GSM dar la un pret mai bun, cu siguranta vor abandona brandul dumneavoastra pe capete. Clientii din ziua de astazi sunt educati si foarte bine informati. Acestia folosesc mediile sociale si alte instrumente pentru a descoperi cele mai bune preturi, astfel devine obligatoriu pentru orice afacere mica sa isi reconsidere strategia privind politica de preturi practicata.

You may also like...