Servicii de transport la Budapesta – Idei de marketing pentru bugete mici

Daca aveti o firma ce ofera servicii de transport la Budapesta, mai mult ca sigur ca va doriti mereu mai multi clienti, si va intrebati cum puteti obtine asta. Daca nu stati momentan prea bine cu bugetul de reclama, e bine sa stiti ca marketingul local poate fi adesea mai putin costisitor decat campaniile masive online. Aprecierea dumneavoastra este mai mica, dar daca afacerea dumneavoastra este regionala, nu exista o modalitate mai buna (sau mai ieftina) de a o dezvolta.

Carti de vizita extraordinare

Creati carti de vizita, apoi dati-le tuturor celor pe care ii intilniti. Orice strangere de mana ar trebui sa vina cu o carte de vizita. Cu cat mai multi oameni afla despre afacerea dumneavoastra, cu atat mai bine – chiar daca este doar o privire rapida asupra unei carti de vizita.

Guerilla Marketing

Marketingul Guerilla pune accentul pe creativitate cand vine vorba de buget, iar strategiile sunt adesea ieftine si usor de implementat, mai ales atunci cand sunt localizate. Trasati contul dumneavoastra de Twitter cu creta pe trotuar, utilizati o vitrina abandonata cu panza ca suport pentru arta stradala sau autocolante personalizate pe decorul urban – orice ii va face pe cei care se plimba sa se uite de doua ori. Exista o multitudine de metode creative pentru a face cunoscuta firma Dvs de transport la Budapesta, si nu aveti nevoie de un buget mare pentru a avea succes.

Gazduiti un eveniment

Planificati un eveniment pentru comunitatea Dvs, apoi tipariti fluturasi si scrieti despre asta in publicatiile comunitare (biblioteci, cafenele, colegii locale si centre de adulti). Desi cele mai multe buletine de stiri ale comunitatii nu va vor lasa sa publicati anunturi de afaceri, acestea sunt adesea mai mult decat bucuroase sa posteze un fluturas care promoveaza un eveniment educational sau un atelier.

Adunati date de contact

Puneti un recipient la sediul dumneavoastra de afaceri cu un text prin care cereti vizitatorilor sa va lase cartile lor de vizita in schimbul sansei de a castiga ceva de la dumneavoastra (de exemplu, o calatorie gratuita la Budapesta).

Procedand astfel , la sfarsitul lunii veti fi colectat o multime de carti de vizita si pentru ca nu puteti avea decat un singur castigator, nu exista nici un motiv ca celelalte carti de vizita sa trebuiasca sa fie pierdute. Utilizati adresele de e-mail furnizate pentru a spune utilizatorilor sa stie ca, desi nu au castigat de data aceasta, sunt mai mult decat bineveniti sa se alature listei dumneavoastra de newsletter, care ii va notifica despre viitoare oferte speciale de transport catre Budapesta.

Marketing prin e-mail

Marketingul prin e-mail este o modalitate excelenta de a atrage noi vizitatori pentru afacerea dumneavoastra, precum si de a mentine relatii cu clientii existenti.
Obtineti vizitatori noi pe site pentru a se inscrie la buletinul dumneavoastra de stiri, oferind o piesa de continut gratuita pentru a se abona. Adunati incet abonati prin e-mail pana cand sunt gata sa devina clienti platitori.

Magneti auto pentru masinile companiei

Puneti un semn magnetic pe masinile dumneavoastra de companie pentru a construi constientizarea marcii in timp ce duceti si aduceti clienti de la Budapesta. Barele cu autocolante si semnele pentru ferestre functioneaza de asemenea!

Oferiti baloane la evenimente locale

Obtineti cateva sute de baloane personalizate tiparite cu numele firmei dumneavoastra, inchiriati un rezervor de heliu si urmariti zambetele.
Copiii iubesc baloanele. Adultii le iubesc si ei, dar sunt rusinati sa o recunoasca. Opriti rusinea – baloanele si bulele vor fi intotdeauna minunate, este in regula sa spunem asta. Veti avea o gramada de oameni fericiti care se plimba cu marca dumneavoastra plutitoare deasupra capului lor – asadar, o multime de reclama pentru serviciile Dvs de transport la Budapesta pentru mai putin de 1000 de lei.

You may also like...