Servicii foto video Timisoara – Ce sa intrebati inainte de angajare

Cand sunteti in cautare de servicii foto video Timisoara, trebuie sa stiti sa puneti intrebarile potrivite. In continuare sa vedem pe ce anume ar trebui sa puneti accentul:

  1. Repetitia nuntii

In primul rand trebuie sa decideti daca veti apela la servicii foto video Timisoara pentru repetitia nuntii. In cazul in care nunta dvs. are elemente complicate sau netraditionale, este important ca fotograful sa stie ce se va intampla, unde si cine este responsabil. Daca simtiti ca este important ca fotograful sa fie la repetitie, insistati cat se poate de mult. Daca refuza sa fie prezent la aceasta, atunci este cazul sa cautati un alt serviciu foto-video.

servicii foto video timisoara

  1. Audio:

Cum va inregistra cameramanul ceea ce spune mireasa, mirele, oficiantul, cititorii si cantaretii? Cei mai multi cameramani folosesc microfoane fara fir atasate mirelui si oficiantului. Multi cameramani folosesc, de asemenea, mici reportofoane, care pot fi plasate pe mire si in alte locuri adecvate.

Indiferent de echipament, asigurati-va ca acesta utilizeaza microfoane situate foarte aproape de unde Dvs si logodnicul veti sta: cu cat mai aproape cu atat mai bine. Nici un cameraman profesionist nu va poate spune ca se bazeaza pe microfonul camerei video pentru a inregistra ceremonia.

  1. Camere:

Aflati cat de multe camere mobile vor fi folosite pentru a inregistra ceremonia. Vor folosi camere controlate de la distanta? Camerele mobile (un aparat cu operator) si camerele cu comanda la distanta ofera o mai buna acoperire a ceremoniei decat camerele fixe, camerele cu trepied, fixate pe o anumita zona, si lasate nesupravegheate. Imaginile de la o camera stationara pot fi excelente, dar nu va fi multa varietate a ceea ce inregistreaza, deoarece nu pot fi repoziționate in timpul ceremoniei. Camere mobile sunt recomandate pentru imagini vizuale bogate. Multi servicii foto video Timisoara le folosesc pe amandoua atunci cand inregistreaza o nunta.

Cand auziti “Voi folosi trei camere la nunta dvs.” aflati exact la ce se refera cel care asigura serviciile foto video. Asigurati-va ca veti primi serviciile pentru care platiti.

cameraman timisoara

  1. Lumini:

 Cei mai multi cameramani vor folosi lumina naturala (disponibila) pentru a inregistra ceremonia de nunta. Partea rea a luminii naturale este ca poate afecta calitatea video. Nuntile la lumina lumanarilor sunt un cosmar pentru cameramani! Desi camerele high-end din ziua de azi sunt destul de bune pentru redarea unor filmari calitative in cazul luminii scazute, exista totusi posibilitatea ca din acesta cauza imaginea video sa fie intunecata, culorile nu vor fi la fel de vii, iar cameramanul nu va putea face nimic ca sa rezolve aceasta problema.

  1. Cat timp dureaza pana veti primi filmuletul

Cat timp va dura pana veti primi filmul nuntii? 12-16 saptamani este o perioada rezonabila. Fiecare nunta ia unui cameraman 20-30 ore pentru a edita, acesta etapa fiind momentul in care filmuletul capata forma artistica. Nunta dvs intra in etapa de productie, la sfarsitul cozii, astfel incat nu trebuie sa fiti prea nerabdatoare. Merita sa asteptati o perioada pentru a obtine un film superb.

Amintiti-va: si dvs aveti responsabilitati. Cei de la serviciile foto-video Timisoara nu pot incepe editarea pana cand nu furnizati fotografiile, muzica, invitatiile si programul, si orice altceva doriti sa includeti in film.

  1. Tinuta:

Aflati ce tinuta au de gand sa poarte in ziua nuntii. Cameramani in pantofi tenis si blugi pot strica atmosfera pe care o planificati pentru nunta dvs. Tinuta este negociabila, asa ca abordati fara nicio frica acest subiect.

  1. Plata:

Intrebati despre modalitatea de plata si daca exista costuri ascunse. Cat este avansul? In ce conditii se poate returna? Face parte din costul total al filmului? Cand trebuie sa faceti ultima parte a platei? Decideti cu ce sunteti sau nu de acord. Aceste conditii pot fi negociabile. Daca nu sunteti multumita de aranjamentele financiare, apelati la alte servicii foto video Timisoara.

You may also like...