Vrei sa pornesti un site web?

Numarul afacerilor online s-a inmultit substantial in ultimii ani pe fondul dezvoltarilor inregistrate de Internet. A avea o afacere online nu mai reprezinta o problema reala astazi, avand in vedere faptul ca la ora actuala majoritatea afacerilor se desfasoara in mediul online datorita eficientei pe care acesta o are. A avea un site disponibil pe Internet insa, presupune ca in primul rand sa cautam un pachet de gazduire potrivit pentru tipul nostru de afacere.

Recent, numarul companiilor care ne pot oferi astfel de servicii s-a inmultit considerabil, astfel ca nici acest aspect nu ar trebui sa reprezinte o problema, insa este important de retinut faptul ca un pachet de gazduire ales necorespunzator sau alegerea unei companii neserioase poate avea consecinte grave in ceea ce priveste succesul afacerii noastre. In continuare aflati de ce este important sa alegem o comapanie de servicii web serioasa si cum trebuie sa facem aceasta alegere.

Importanta alegerii unei companii serioase reiese din faptul ca functionalitatea unui site este unul dintre aspectele cele mai importante atat pentru un utilizator de Internet, cat si pentru motoarele de cautare care penalizeaza in mod constant site-urile care nu functioneaza corespunzator din pricina gazduirii web.

Alegerea unei companii serioase, indreptata mereu spre furnizarea unor servicii de calitate se poate dovedi o sarcina extrem de dificila avand in vedere ca la ora actuala exista numeroase firme care promit o gazduire de calitate, insa nu de putine ori se intampla ca rezultatele sa fie execrabile. Iata cateva criterii de selectie vitale pentru succesul afacerii tale:

  • Inaintea alegerii unei firme, asigurati-va ca obtineti suficiente informatii despre aceasta, fie de pe internet, fie de la cunostinte care au mai apelat la serviciile respectivei firme. Experienta anterioara reprezinta un criteriu de selectie fundamental care atesta competenta in domeniu a oricarei companii.
  • O companie care isi respecta clientii, va avea in vedere oferirea unui pachet test pe care sa il puteti incerca pe o perioada limitata, desigur. In tot acest timp, veti avea posibilitatea de a testa daca pachetul respectiv se pliaza perfect pe necesitatile dumneavoastra.
  • Uptime-ul oferit trebuie in mod cert sa fie de cel putin 99,9% pentru a va putea bucura de o functionalitate corespunzatoare. Un uptime mic, inseamna automat o indisponibilitate indelunga a site-ului care va tine utilizatorii de internet la distanta de site-ul web. Mai mult decat atat, riscati si anumite penalizari din poartea motoarelor de cautare, mai ales in conditiile in care site-ul va fi gasit in mod frecvent in perioada de downtime.

You may also like...