Merita sa investim in mobilier personalizat?

Decorul dvs. reflecta stilul personal, starea sufleteasca si afinitatile dvs. unice. De aceea, oamenii cheltuiesc atat de mult timp, efort si bani pentru a crea designul interior perfect pentru a se potrivi nevoilor lor. Desi exista cu siguranta multe elemente care joaca un rol cheie in estetica spatiului dvs. personal, niciun element nu poate juca un rol mai mare in determinarea aspectului general al decorului dvs. decat mobilierul. Indiferent daca sunteti acasa sau la firma dvs., mobilierul pe care il selectati spune multe despre persoana care sunteti. Din acest motiv, este logic sa incorporati mobilier la comanda in peisajul interior pentru a va personaliza spatiul si a-l face al dvs.

Indiferent daca selectati mobilier de sufragerie realizat manual sau canapele personalizate, decizia de a utiliza mobilier unic conceput conform specificatiilor dvs. va poate eleva spatiul si il poate transforma intr-o lume proprie. Chiar si cele mai importante marci de canapele nu pot oferi avantajele exclusive pe masura mobilierului personalizat. Mobilierul personalizat va transmite stilul personal si moda dvs. unica. In plus fata de beneficiile pe care le transmit in ceea ce priveste stilul dvs., exista si alte avantaje concrete in utilizarea mobilierului personalizat in casa si afacerea dvs. In continuare, portalul www.mobilalacomanda.net va prezinta unele dintre avantajele oferite de mobilierul personalizat.

Calitate mai buna

O canapea personalizata va fi, de obicei, de calitate superioara celei pe care o achizitionati de pe podeaua showroom-ului. Majoritatea magazinelor de mobila sunt umplute cu mobilier produs in serie, care nu este realizat cu grija minutioasa si nu foloseste materiale de cea mai inalta calitate. Toate piesele canapelei clasice sunt realizate din plop tare si arcuri legate manual, care sunt garantate pe viata. Pernele sunt realizate cu miez de spuma de cea mai buna calitate infasurat in puf / pene care isi pastreaza forma timp de 20 de ani in plus inainte de a fi necesara o retapitare. Mobilierul personalizat este realizat la comanda conform specificatiilor dvs. Prin urmare, aveti un control total asupra calitatii materialelor utilizate, deoarece dvs. le selectati. De asemenea, pentru ca mobilierul dvs. nu este generat in masa de la o fabrica de mobila pe banda rulanta, mai mult timp intra in maiestria utilizata pentru a crea piesa de mobilier personalizat.

Unic

O alta calitate atragatoare a mobilierului personalizat este ca este unica. Puteti fi direct implicat in procesul de proiectare, materialele utilizate si compozitia. Asta inseamna ca, atunci cand comandati o piesa de mobilier personalizat, nu va mai fi nimeni altcineva in lume cu o piesa exact ca a voastra, spre deosebire de mobilierul tipic gasit in showroom-urile magazinelor de mobila dormitor la comanda. O piesa de mobilier unica, cum ar fi o canapea, va poate ridica designul interior si va poate oferi un sentiment de mandrie a proprietatii.

O potrivire perfecta

Controlul designului mobilierului dvs. personalizat ofera, de asemenea, avantajul obtinerii unei piese deosebite care se potriveste cu decorul dvs. existent. De exemplu, atunci cand creati o canapea personalizata, puteti adapta fiecare aspect al piesei la nevoile dvs. Alegeti dimensiunea, stilul, culoarea, tesatura si textura. Nu trebuie sa faceti compromisuri in ceea ce priveste piesa perfecta, deoarece puteti combina perfect mobilierul la comanda cu culorile si texturile existente. Daca aveti spatiu limitat, mobilierul personalizat va poate ajuta sa va umpleti spatiul perfect, mai degraba decat sa incercati sa incorporati o piesa produsa in serie, care poate sau nu sa se incadreze in zona dvs. de locuit sau spatiul de lucru.

Functii adaugate

Cand aveti mobilier personalizat construit conform specificatiilor dvs., nu trebuie sa va multumiti cu o piesa care are doar cateva dintre caracteristicile dorite. Un constructor de mobilier personalizat poate adauga orice ornamente suplimentare sau caracteristici speciale pe care le doriti. De exemplu, daca exista elemente de design pe care doriti sa le vedeti pe piesa dvs., trebuie doar sa solicitati adaugarea lor. Daca aveti nevoie de spatiu de depozitare sub canapea, o piesa la comanda poate satisface cu usurinta acea solicitare, cu un design personalizat. Mobilierul personalizat va ofera posibilitatea de a obtine piesa perfecta pentru decorul si stilul dvs. de viata.

Nivel de investitie

Un alt avantaj atractiv al mobilierului personalizat este ca acesta reprezinta o investitie inteleapta. Mobilierul personalizat care este ingrijit se va aprecia in valoare datorita mestesugului sau de inalta calitate, utilizarii materialelor mai bune si statutului unic. Cand comandati crearea de mobilier personalizat, creati de fapt o piesa de calitate care sa-si pastreze valoarea in timp, ca o opera de arta inspirata construita de mainile unui mester.

You may also like...