Situatii cand e posibil sa aveti nevoie de un service reparatii masini de spalat

Cei mai multi dintre noi nu suntem tehnicieni cu experienta in reparatii, mai ales cand vine vorba de diverse aparate legate de rufe. Ca atare, sunt mari sansele ca majoritatea dintre noi sa nu stim cand trebuie reparata masina de spalat sau pur si simplu trebuie inlocuita complet.

Aflati cum sa identificati cateva semne de avertizare ale unei avarii iminente, astfel incat sa puteti incepe sa economisiti bani pentru o noua masina de spalat, mai degraba decat sa va irositi banii pentru reparatii inutile.

Apa nu umple tamburul

Daca tamburul masinii de spalat nu se umple, poate exista o selectie intarziata a ciclului, o indoire a furtunului sau o problema cu robinetele cu apa calda si rece. Daca le verificati pe toate si niciunul nu este vinovat de problema, ar putea exista o complicatie cu supapa sau filtrul de admisie a apei, care trebuie examinata de un profesionist de la un service reparatii masini de spalat.

O alta problema pe care o puteti avea cu tamburul este ca se umple cu apa, dar nu se distribuie asa cum ar trebui. Aruncati o privire la comutatorul capacului si curele pentru a va asigura ca functioneaza asa cum trebuie. Curelele sunt destul de usor de inlocuit, dar o intrerupere defectuoasa a capacului necesita mai multa munca. In functie de cat de veche este masina de spalat si de cat costa inlocuirea ei, ar fi mai bine sa obtineti o masina de spalat noua.

Masina dumneavoastra are mai mult de opt ani

Chiar daca masinile mai noi pot dura pana la 11 ani, este de obicei in interesul dumneavoastra sa incepeti sa cautati un model mai nou atunci cand aveti masina de spalat actuala de opt ani. Cu cat masina de spalat se apropie de sfarsitul duratei sale de viata, cu atat pot incepe reparatiile mai scumpe, fara a mentiona frecventa in care apar problemele.

Dupa un timp, este mai logic sa cheltuiti toti acesti bani pe o masina de spalat mai noua, cu o eficienta mai mare a energiei si a apei decat cea pe care o aveti acum. Orice bani in plus pe care ii cheltuiti pentru un model mai eficient va pot ajuta sa economisiti la facturile de energie si acest lucru este valabil mai ales pentru gospodaria dumneavoastra in care se spala mult.

Aveti o masina de spalat cu incarcare superioara mai veche

Daca aveti o masina de spalat cu incarcare superioara, costul reparatiilor dumneavoastra poate fi mult mai mare decat cele necesare unei masini de spalat cu incarcare frontala. Motivul este ca piesele necesare pentru masinile cu incarcare superioara sunt pur si simplu mai scumpe decat cele pentru masinile cu incarcare frontala, remarca site-ul web www.reparatii-masinidespalat.net. Este normal sa auziti de reparatii pentru masinile cu incarcare superioara care reprezinta jumatate din costul unei masini de spalat noi.

Intr-o nota conexa, va recomandam sa luati in considerare o masina cu incarcare frontala in timp ce cumparati o masina de spalat noua. Masinile cu incarcare frontala sunt populare deoarece nu folosesc la fel de multa apa ca surorile lor cu incarcare in partea de sus. In loc sa va concentrati asupra pretului unei masini noi, concentrati-va pe ansamblu in mod eficient si pe cat puteti economisi pe termen lung.

Daca lipsa de spatiu este o problema, ar trebui sa luati in considerare cumpararea unei masini de spalat combinata cu uscator. Aceste masini multifunctionale nu numai ca va spala hainele, ci le si usuca inainte ca ciclul sa fie finalizat. Aceste unitati devin din ce in ce mai populare in ultimii ani, in special pentru apartamente, case mici si orice gospodarie care nu are conexiunile necesare pentru uscarea hainelor.

You may also like...